Biodermal – Pure Balance Skin Boosting Serum.

Biodermal - Pure Balance Skin Boosting Serum. review beauty blog beautyholic onzuivere huid

Pfff heb jij ook last van puistjes en onzuiverheden (op volwassen leeftijd) dankzij die ontzettend fijne mondmaskers die we tegenwoordig dragen? Vre-se-lijk! Welkom bij de club.. I know the struggles.. Ik help je door je eventjes voor te stellen aan het Pure Balance Skin Boosting Serum!

Vorig jaar schreef ik al een review over de Pure Balance skincare lijn van Biodermal. Sinds kort is er een nieuw gezinslid aan deze familie toegevoegd, namelijk het Pure Balance Skin Boosting Serum! Woehoe!

Voor dat je verder leest..

Als je wilt weten wat ik vind van de Pure Balance lijn en dus de andere producten naast dit serum. Lees dan vooral eerst even het artikel die ik al eerder heb geschreven hieronder:Biodermal - Pure Balance Skin Boosting Serum. review beauty blog beautyholic onzuivere huid

Biodermal Pure Balance – Skin Boosting Serum.

Met het Pure Balance Skin Boosting Serum geef je je huid een dagelijkste boost. Het hooggeconcentreerde serum is speciaal ontwikkeld voor een volwassen huid met onzuiverheden en oneffenheden. De combinatie van actieve ingredienten, zoals hyaluronzuur (lichaams eigen stof) en niacinamide (vitamide b3) heeft een intensieve en effectieve werking. De lichte textuur wordt makkelijk door de huid opgenomen en vomt de ideale basis voor de dag en nacht verzorging van pure balance. De formule verbetert en verfijnt de huidtextuur het geeft een intensieve hydratatie boost en vermindert onzuiverheden en oneffenheden. Met als resultaat een zachte gladde huid die in balans is.

Wat is een serum eigenlijk?

Een serum is een gezichtverzorgings-product die geconcentreerder is. Een serum heeft meer werkzamere stoffen. Het is ”dunner” (vloeibaar) dan een crème en werkt zelfs nog dieper in de huid. De werkstoffen zullen dan ook dieper in de huid dringen dan bij een dag- of nacht-crème. Wanneer je een serum aanbrengt, zal het volgende product wat jij aanbrengt (een dag- of nacht-crème) nóg beter worden opgenomen door de huid! Hoe fijn is dat!

Biodermal - Pure Balance Skin Boosting Serum. review beauty blog beautyholic onzuivere huid

Hoe gebruik je dit serum?

Eigenlijk is dit heel simpel. Elke keer wanneer je een crème aanbrengt, breng je van te voren een serum aan op gezicht en hals. Gebruik het serum nooit in zijn uppie. Doe er altijd een verzorging overheen. Voor optimaal resultaat raad ik je aan om de andere producten uit de Pure Balance lijn hierbij te gebruiken. Gebruik het serum ’s ochtends en ’s avonds onder jouw verzorging. 2 tot 3 pompjes is voldoende voor gezicht en hals.

Wat vind ik er van?

Het product voelt zacht aan op mijn huid. Ik heb steeds het idee dat ik meer pompjes nodig heb dan de aanbevolen hoeveelheid van 2 – 3 pompjes. Maar.. zodra ik mijn crème hierover heen aan heb gebracht verdwijnt het ”trekkerige” gevoel direct! Mijn huid voelt gehydrateerd en fris. 2 – 3 pompjes van het serum + een likje creme eroverheen is dus inderdaad voldoende voor een comfortabel gevoel! Het resultaat? Ik heb een huid die zeker wel wat rustiger is geworden. Maar wees er van bewust dat gezond eten en voldoende water drinken ook zeker meehelpt aan een stralende huid!


De Pure Balance producten van Biodermal zijn o.a. te koop bij de
Kruidvat & Etos.

Advies prijzen:
Skin Renewing cleansing mousse €17,99
Skin Boosting serum €24,99
Skin Purifying Dag gel-crème €24,99
Skin Refining Nachtbalsem €24,99

Welke producten gebruik jij op dit moment? Let me know!


With love, 
Chantal. 

Volg mij op instagram om up to date te blijven! Hartstikke gezellig! <3

*Dit artikel bevat producten die mij zijn toegestuurd (ter review).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *