Clay and Glow – Pink Clay Mask.

Normaal gesproken schrik ik af bij klei maskers omdat ik een droog huidtype heb. Daardoor voelt mijn huid na & tijdens het gebruik van een klei masker trekkerig en niet fijn aan.. Herkenbaar? Dan wil ik je graag voorstellen aan dit masker van Clay and Glow!

Ik heb dit prachtige “Detoxifying Pink Clay Mask” van Clay and Glow mogen ontvangen. En het ziet er alleen al zo ontzettend mooi uit! Van de verpakking alleen al word ik heel vrolijk als ik het zie. Bij het masker zit standaard een kwastje geleverd waarmee je heel gemakkelijk het masker aan kunt brengen op het gezicht.

Wat mij als eerste opvalt is dat het masker 100(!) ml bevat. Dat is echt heel veel! Normaal gesproken zit er namelijk 50ml in een potje. A-ma-zing! Dit masker kost €39,99 voor 100ml.

Het masker bevat géén parabenen, parfum, gluten, siliconen, PEGs, alcohol of kleurstoffen (alleen een natuurlijke, minerale poeder). En het masker is ook nog eens 100% dierproefvrij & vegan. Wow, super toch?

Voor wie is het?

Het masker kan gebruikt worden op echt elk huidtype. Man of vrouw, droge of vette huid, gevoelige huid of niet.. Echt iedereen kan dit masker gebruiken! Wanneer je een droog huidtype hebt, raadt Clay and Glow aan om het masker 1 keer per week te gebruiken. Wanneer je een vet huidtype hebt kan/mag je het masker zelfs 3(!) keer per week gebruiken.

POWER INGREDIENTEN:

ROOD + BEIGE KLEI
ALOË VERA
AÇAÍ-BES
ZWARTE QUINOA

Alle ingredienten zijn terug te vinden op de website van Clay and Glow mèt uitleg!

Ook heb ik deze “headband & face cloth” mogen ontvangen. Hóe leuk ziet dit eruit!! Dit setje kan je los bestellen op de website voor €14,99. Het washandje is mega zacht en de bandeau (met klittenband) voor het haar is echt heel handig, zo wordt mijn haar niet vies door het masker!

Zo! Het masker zit er op. Het kwastje wat gratis bij het masker wordt geleverd maakt het echt super makkelijk om het masker aan te brengen. Je hebt niet veel nodig van het masker. Een dun laagje is al ruim voldoende! Op de foto zie je goed dat sommige plekjes al opgedroogd zijn.

Wat doet het masker?

Niet schrikken hoor, dit ben ik van dichtbij. Even ingezoomd zodat je goed kunt zien wat er gebeurt op mijn huid met het masker. Naast & op mijn neus zie je zichtbare poriën waar het masker als het ware in gezogen is. Het masker verwijdert het vuil uit de verstopte poriën. Bovendien heeft het masker ook nog eens een ontgiftende werking op de huid. Oh en het masker ruikt ook nog eens heel goed! Niet geheel onbelangrijk!

En dit is hoe mijn huid er uit ziet na gebruik. Ik heb echt een healthy & glowy skin nu dankzij dit masker en dat is goed te zien op de foto. Mijn huid voelt schoon & zacht aan, en heeft ook nog eens een mooie gezonde glans! Ik ga dit masker vanaf nu zeker wekelijks gebruiken! Kortom: Ik ben blij, mijn huid is blij, wat wil een mens nog meer?

PRIJZEN & WAAR TE KOOP?

Clay and Glow Pink Clay Mask 100 ml €39,99
Het washandje en haarbandje zijn los verkrijgbaar als set voor €14,99

Je kunt het masker bestellen op Clayandglow.com & sinds kort is het prachtige merk ook verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.
Shoppeeeen!!


En? Heb ik jullie nu nieuwsgierig gemaakt naar dit fantastische product? Zoals ik al zei kan het masker op elk huidtype gebruikt worden. Welk huidtype heb jij?


Ik wens je een hele fijne dag.

With love,
Chantal.

Volg mij op instagram om up to date te blijven! Hartstikke gezellig! <3

*Dit artikel bevat een product die mij is toegestuurd ter review.

2 Reacties

  1. 10-06-2019 / 12:15 pm

    Wauw, de glow is real babe! Wat een super review, mega bedankt!

    Enjoy the glow cutie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *