Jo Malone London – Velvet rose & oud.

Jo Malone London Cologne intense velvet rose oud dry oil parfum

WOW! Ik ben verliefd op deze geuren combi. In deze blogpost review ik de Jo Malone London – Velvet rose & oud cologne intense en dry body oil..

Jo Malone London Cologne intense velvet rose oud dry oil parfum
Velvet rose & oud dry Cologne Intense.

Toen ik nog in Hudson’s Bay werkte liep ik regelmatig naar de Jo Malone London counter op de cosmetica afdeling. Ik vond het heerlijk om alle geuren uit te proberen. Uiteindelijk ben ik tòch gegaan voor de Velvet rose & oud cologne intense.

De geur van dit parfum is spicy (kruidig) vanwege de oud en kruidnagel wat in dit parfum zit, maar toch zoet en warm door de damascus roos die uiteraard ruikt naar rozen. Het parfum ruikt dus ook zoet door de honing met een vleugje citrus. Oud is een houtsoort wat een enorme diepte en warme rijkdom aan geuren geeft.

Deze geur bestaat uit:

Topnoot: Kruidnagel. Hartnoot: Damascus Roos.
Basisnoot: Oud.

Een warm, zoet & kruidig elegant parfum. Een parfum die zowel gedragen mag worden door mannen als vrouwen. Maar tòch vind ik hem niet bij iedereen passen & niet iedereen zal dit parfum even lekker vinden. Vooral door de geur van oud, zijn er behoorlijk veel westerlingen die hier nog erg aan moeten wennen omdat de geur voor sommige nog aardig heftig kan zijn. Persoonlijk ben ik iemand die erg veel houdt van geuren die net dat snufje extra hebben. Een extravagant parfum haha! 😉 Ik ben heel benieuwd wie dit parfum kent & wat jullie van de geur vinden!

Jo Malone London Cologne intense velvet rose oud dry oil parfum
Velvet rose & oud dry body oil.

Uiteindelijk was de dry body oil ook welkom in mijn parfum familie. Ik vond de geur zo heerlijk dat ik besloot om ook deze erbij te bestellen. De naam zegt het al, het is een droge olie. De droge olie is niet plakkerig en trekt snel in de huid, waardoor mijn huid gevoed wordt en zacht aanvoelt en ook nog eens heerlijk ruikt naar de velvet rose & oud geur. Hierover heen spray ik mijn cologne intense waardoor de geur alleen maar intenser wordt en nòg langer blijft hangen. Heerlijk!

Ben jij ook gek op de wat meer exclusievere geuren? Dan vind je dit artikel vast ook leuk om te lezen:


Jo Malone London Cologne intense velvet rose oud dry oil parfum
Prijzen & Waar te koop?

Jo Malone London Velvet Rose & Oud Cologne Intense 100 ml €136,-
(Ook verkrijgbaar in 50 ml voor 88,-)
Jo Malone London Velvet Rose & Oud Dry Body Oil 100 ml €64,-

Deze producten kan je kopen op de webshop van Jo Malone & bij sommige filialen van de Bijenkorf, Hudson’s Bay, Douglas & Ici Paris XL. 🙂

Ik ben heel benieuwd of jij bekend bent met de geuren van Jo Malone London. Zoja, welke geur vind jij het lekkerste ruiken? Laat een reactie achter in de comments, gezellig!


Ik wens je een hele fijne dag.

With love,
Chantal.

Volg mij op instagram om up to date te blijven! Hartstikke gezellig! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *