Nescens – Detoxifying exfoliating cleanser.

Nescens Detoxifying exfoliating cleanser blog review luxe skincare beauty blog blogger nederlands

Graag wil ik je in deze review voorstellen aan dit prachtige merk vanuit Switzerland. Namelijk: Nescens. Voor wie dit mooie merk nog niet kent, lees dan eventjes verder want ik ga je alles vertellen over dit product wat ik opgestuurd heb gekregen van Nescens:
De Detoxifying exfoliating cleanser.*

Nescens Detoxifying exfoliating cleanser blog review luxe skincare beauty blog blogger nederlands

Nescens.

Het merk Nescens bestaat uit hoogwaardige cosmeceutische anti-age producten. De Nescens-productlijn is het resultaat van geavanceerd onderzoek van de Zwitserse laboratoria Genolier en werd samengesteld onder leiding van professor Jacques Proust. Het assortiment biedt een innoverende benadering van huidveroudering, die gebaseerd is op het begrip van de moleculaire mechanismen die betrokken zijn bij het behoud en het herstel van de huidstructuur.

Nescens Detoxifying exfoliating cleanser blog review luxe skincare beauty blog blogger nederlands

Detoxifying exfoliating cleanser.

Dit is de eerste all in one anti – aging cleanser die gebruikt kan worden onder de douche. Deze tube van 75 ml is gebaseerd op ulta-innovatieve cell cleaning technologie die het regenerende proces in de huid stimuleert.

Het product exfolieert op een super zachte manier zonder de huid te ”strippen”. Het product bevat namelijk een ultra-efficient reinigingssysteem dat is ontworpen om onzuiverheden te verwijderen zonder de natuurlijke hydro lipiden balans te veranderen. Het verbetert de textuur en het uiterlijk van de huid. Mijn huid voelt na gebruik gepolijst aan zonder dat ik er een trekkerig gevoel aan over heb gehouden, wat de meeste reinigers normaal gesproken dus wèl bij mij veroorzaken.

Ik heb niet de neiging om direct een crème aan te moeten brengen op de huid omdat het trekkerig aan zou voelen ofzo.. Integendeel.
Deze Detoxifying exfoliating cleanser helpt namelijk de PH waarde van de huid in evenwicht te brengen en tast de PH waarde van de huid dus niet aan tijdens het reinigen waardoor je dus na het reinigen en afspoelen van het product, nog een heerlijk zacht & comfortabel gevoel hebt aan de huid. Mijn huid ziet er na gebruik direct super schoon, fris en helder uit. Love it!

Nescens Detoxifying exfoliating cleanser blog review luxe skincare beauty blog blogger nederlands

Hoe te gebruiken?

Ik heb het tot nu toe alleen nog getest op mijn gelaat: gezicht, hals en decollete maar je kan deze ontgiftende reiniger dagelijks gebruiken op gezicht & lichaam. Ik breng het aan op een vochtige huid, masseer het product in met water zodat het een beetje schuimt en spoel het er weer af. Gewoon heel easy, onder de douche.

Bij het gebruik van water verandert de doorschijnende gel met blauwe anti-oxidant microkorrels in een romig schuim dat diep reinigt, waardoor de huid fris en glad blijft. In de blauwe korreltjes zit vitamine A en E. De korreltjes polijsten de huid en maken de huid zacht en glad. Het gevoel van deze reiniger op de huid kan ik een klein beetje vergelijken met een pasta. Het voelt vol en rijk aan que textuur, op de huid voelt het super zacht, maar het is absoluut niet plakkerig.

Dit product kan door iedereen gebruikt worden en ik kan het ook zeker iedereen aanbevelen. Ik ben om. Dit product voelt op mijn huid fantastisch. Het product is trouwens ook ideaal voor een doffe teint die op zoek is naar uitstraling. (Klinisch getest onder dermatologische controle.)

Wil je meer weten over Nescens? *klik*

PRIJZEN & WAAR TE KOOP?

Nescens Detoxifying exfoliating cleanser 75ml – €70,-
Nescens is o.a. te koop bij Ici Paris XL.


With love, 
Chantal. 

Volg mij op instagram om up to date te blijven! Hartstikke gezellig! <3

*Dit artikel bevat een product die mij is toegestuurd (ter review).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *