Neutrogena – Visibly clear Pink grapefruit skincare.

Neutrogena-visibly-clear-pink-grapefruit-skincare-oil-free-moisturiser-cream-wash-daily-scrub-beauty-blog-review-beautyholic-1

Ik kocht deze producten van Neutrogena bij de Normal in Utrecht. Het merk zelf kende ik nog niet.. Ik had er goede verhalen over gehoord, dus besloot ik om de producten (die er ook nog eens erg aantrekkelijk uit zien en heerlijk ruiken) in mijn mandje te gooien en ze te kopen! Inmiddels test ik ze al een paar weken uit. Ik vertel je er meer over in dit artikel.

Neutrogena-visibly-clear-pink-grapefruit-skincare-oil-free-moisturiser-cream-wash-daily-scrub-beauty-blog-review-beautyholic-2
Visibly clear pink grapefruit – Oil- free Moisturiser

Deze moisturiser is mijn favoriet. Ik gebruik hem trouw iedere dag. Wat het enige nadeel is, is dat er geen spf in zit. De geur is om verliefd op te worden, zo fruitig en zo zoet. Maar de geur is niet overweldigend wanneer je het hebt aangebracht op het gezicht. De geur is alweer weggetrokken voor dat je het weet namelijk.

Ik heb een droge gecombineerde huid. Mijn t-zone is aan de vette kant. Het product is dun en trekt erg snel in de huid. Het laat geen plakkerig gevoel achter, wat ik erg fijn vind. Voor nu is deze moisturiser voor mij voldoende, maar in de winter heeft mijn huid wel een wat ”dikker jasje” nodig. Omdat mijn wangen dus droog zijn, heb ik straks in de winter een dikkere crème nodig.

Visibly clear pink grapefruit – Cream Wash

De textuur van deze cream wash is dus echt crèmig. Het voelt bijna alsof je een vette crème aanbrengt op je gezicht en het vervolgens met water in masseert. De crème schuimt bij het gebruik met water en ruikt ook heerlijk fruitig en zoet naar grapefruit.
Verrijkt met krachtige MicroClear®-technologie, de zachte crème reinigt diep, verwijdert vuil, olie en onzuiverheden om vlekken en mee-eters te helpen voorkomen. Mijn gezicht voelt echt schoon en fris aan na gebruik. Deze lijn is om verliefd op te worden.

Visibly clear pink grapefruit – Daily Scrub

De scrub korreltjes zijn zo klein en zo zacht dat je ze amper voelt. Af en toe voel je een korreltje over het gezicht heen rollen. Doordat de korreltjes zo klein en zacht zijn, mag je deze scrub dagelijks gebruiken. Als je inzoomt op de foto hierboven zie je hoe klein de korreltjes daadwerkelijk zijn. Je ziet ze bijna niet. Het maakt poriën vrij en reinigt diep van binnen, ook reinigt het de huid zachtjes zonder te veel uit te drogen.
Ik vind deze scrub ontzettend fijn in gebruik. Ik gebruik hem iedere dag na mijn cream wash. Mijn gezicht voelt super schoon aan na gebruik!

Alle 3 de producten vind ik erg fijn. Mijn gezicht voelt echt schoon en fris aan na gebruik van deze lijn. Ik kan het iedereen zeker aanraden om ook te gebruiken. Van een gevoelig huidje tot een vet huidtype, iedereen kan deze lijn gebruiken. Voor de extreem droge huidjes: Het is altijd fijn om er als extraatje een hydraterend serum onder te gebruiken of uberhaupt een dikkere verzorging te gebruiken in de winter, maar voor nu vind ik deze van Neutrogena prima!

PRIJZEN & WAAR TE KOOP?

Ik heb deze producten gekocht bij de Normal in Utrecht. Maar Neutrogena is sinds kort verkrijgbaar bij de Etos. (de Pink grapfruit helaas nog niet)

Ik kocht de producten voor €5,80 per stuk.

Ben jij al bekend met Neutrogena? Heb je al eens wat gebruikt van dit merk? Ik wens je een fijne dag & tot de volgende keer!


Ik wens je een hele fijne dag.

With love,
Chantal.

Volg mij op instagram om up to date te blijven! Hartstikke gezellig! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *