Otentic – Sensuali 6.

Otentic-Sensuali-6-parfum-review-beautyholic-beauty-blog-4

Oh jongens wat een heerlijke geur! Als je net zoals ik houdt van de wat exclusievere geuren. Of als je opzoek bent naar een parfum die je niet overal of bij iedereen ruikt. Dan wil ik je graag met alle liefde voorstellen aan Sensuali 6 van Otentic.

Otentic heeft 73 verschillende geuren. Wanneer je in de winkel bent, zal je een reis maken door een wereld van diverse geuren om samen met jou op een persoonlijke manier te kijken (ruiken) welke geuren jou het meeste aanspreken & welke geuren het beste bij jou zullen passen.

Ik ben de laatste tijd gek op de wat exclusievere parfums. Parfums die niet iedereen zal dragen of die niet iedereen misschien kent, maar daardoor draag je een parfum die niet iedereen heeft. En dat maakt het toch een stukje meer bijzonder om zo’n parfum te dragen. I like that.

Lees hier mijn blogpost van bijv. een ander mooi exclusief parfum als je dat leuk lijkt:


Otentic-Sensuali-6-parfum-review-beautyholic-beauty-blog-4
Sensuali 6.

“Watch the sun go down in a summer sky of reds, purples and pinks. With the fresh, herbaceous Mediterranean aroma of Sensuali 6. Opening with Spanish cypress, Guatemalan cardamom and mandarin, cedarwood. And vanilla round up this spicy-sweet yet refreshing perfume.”
– Otentic.

Er zijn meerdere collecties bij Otentic & zo ook Sensuali. Onder deze collectie vallen 8 verschillende geuren, waaronder dus diegene die ik heb gekocht: Sensuali 6.

Het is lastig om een geur te omschrijven op een blog. Was er maar zoiets als een geur blog. Dan kon je de sample downloaden en het zelf ruiken. Misschien is dat wat voor in de toekomst haha!

De sensuali collectie is orientaals & mysterieus. Sensuali 6 is – vind ik – zoet, en ietwat fruitig, maar toch een beetje zwaar (niet tè zwaar) dankzij het cederhout & iets aan de frisse kant vanwege de cardamom. In het geheel is het een ontzettend mooie geur die mij direct doet denken aan een hele exclusieve luxe geur van een paar honderd euries.

Otentic-Sensuali-6-parfum-review-beautyholic-beauty-blog-4
Hoofd ingredienten van deze geur:

Spanish Cypress, Florence Iris & Virginian Cedar Wood.

Als je het mij vraagt is dit een geur die ik voor de komende jaren zeker wil blijven dragen. Ik ben gek op geuren met vanille. En ik hou van de wat bijzondere, kruidige, zoete ietwat zwaardere geuren. Ik draag deze geur trouwens met alle liefde in de zomer & winter maanden.

Het zoete in deze geur vind ik een fijne combi met de zomerse dagen, maar in de winter kan -ie ook prima gedragen worden dankzij de kruidige en houtige noten die zich in deze geur bevinden. Dus ja, deze geur kan zeker het hele jaar door gedragen worden wat mij betreft.

Bij Otentic zijn er geen dames of heren geuren. De geuren mogen gewoon door iedereen gedragen worden. Wat ik anno 2019 niet meer als normaal vind, maar goed. Want waarom zou een kruidige of houtige geur mannelijker zijn dan een geur met vanille of bloemen? Kies wat bij jou past & waar jij gelukkig van wordt.

Otentic-Sensuali-6-parfum-review-beautyholic-beauty-blog-4

De flacon vind ik trouwens prachtig. Het heeft een simpele maar toch luxe uitstraling. Een glazen doorzichtige flacon met een zware metalen vierkante dop met daarop het logo van Otentic. Less is more..

PRIJZEN & WAAR TE KOOP?

Sensuali 6. 100 ml €109,-
(Ook verkrijgbaar in 50 ml voor 85,-)

Ik raad iedereen die opzoek is naar een bijzondere, luxe, exclusieve geur aan om eens een kijkje te nemen bij Otentic. Neem eens een kijkje op de website als je benieuwd bent of snuffel eens rond bij Otentic.

Otenticperfumes.com

Ik ben heel benieuwd van wat voor soort geuren jij houdt. Laat het me weten in de comments, vind ik leuk! 😀


Ik wens je een hele fijne dag.

With love,
Chantal.

Volg mij op instagram om up to date te blijven! Hartstikke gezellig! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *