Parfumado – parfum abonnement. (met kortingscode)

Ik ben iemand die dol is op parfums. Ik kan er niet genoeg van hebben in mijn stash. Uiteindelijk heb ik (zonder grapjes) zo’n 30 parfum flacons open staan op mijn dressoir. En soms wil je eens een nieuw parfum uitproberen zonder direct een full size aan te schaffen. En zo’n proefje van de parfumerie vind ik veel te weinig want die is na 3 spraytjes al weer leeg. Zo kan je nou niet echt een nieuwe parfum uitproberen.. Ik laat je vandaag kennis maken met Parfumado!

Parfumado review parfum abonnement beautyholic beauty blog
Wat is Parfumado?

Wanneer je een abonnement neemt van Parfumado, krijg je iedere maand een merk parfum naar keuze van 8 ml door de brievenbus. Dit is genoeg voor 30 dagen wanneer je 3 sprays per dag zou gebruiken. Een abonnement op Parfumado kost €14,95 per maand. (scroll naar beneden voor een kortingscode)

Bij de eerste order ontvang je gratis een luxe travelcase voor on-the-go. En je kunt kiezen wèlk parfum je wilt ontvangen! Je krijgt dus niet zomaar random een parfum opgestuurd, maar je krijgt echt de mogelijkheid om een parfum naar keuze te kiezen die jij graag wilt proberen. Je kunt kiezen uit 300 parfums! Wow! 😀

Aangezien het een flaconnetje van 8 ml is, kun je het handig meenemen in je handtas of op reis. (Voor de mannen die dit lezen, ja ook jullie kunnen een abonnement nemen bij Parfumado!)

Save some doekoes!

Met de kortingscode BEAUTYHOLIC50 heb je de mogelijkheid om het parfum abonnement te proberen met 50% korting! Woehoe! 😀

In het pakketje wat ik ontving zat ook een klein kaartje geleverd met info over de geur die ik had uitgekozen. En een kaartje met informatie over de “neus” (parfumeur) van de geur. Het Perfumer’s Passport. Zo kan je goed zien welke geuren deze parfumeur nog meer gecreëerd heeft.

Joy van Dior.

Ik koos voor het parfum “Joy” van Dior. Dit is nog een vrij nieuw parfum die na de zomer van 2018 is gelanceerd. Ik was al een tijdje erg benieuwd naar dit parfum dus ik besloot om dit parfum uit te kiezen. En ik vind de geur heerlijk!

De geur kan goed gedragen worden in de zomer vanwege de citrus geuren & de witte bloemen die verwerkt zijn in dit parfum. Maar de houtachtige tonen maken het parfum juist weer iets warmer. Hierdoor kan het parfum ook goed worden gedragen in de herfst/winter maanden.

Zoals je hierboven trouwens ziet op de foto, is dat het parfum flaconnetje los naast het hulsje wordt geleverd in het doosje. Deze kan je er makkelijk in klikken en dicht draaien. Easy peasy lemon squeezy!

Parfumado review parfum abonnement beautyholic beauty blog

Ik ga nog even genieten van mijn nieuwe parfum. Ik ben benieuwd of jullie nu aan het bedenken zijn welke geur jullie zouden willen bestellen bij Parfumado. Als je van plan bent om een abonnement te proberen, vergeet mijn kortingscode dan niet te gebruiken voor 50(!) % korting.
Scheelt weer wat centjes! 🙂

Wil je meer weten over dit super leuke parfum abonnement? Neem dan vooral even een kijkje op Parfumado.com

Ik wil jullie allemaal een hele fijne zondag wensen. Geniet nog eventjes van het weekend!


Ik wens je een hele fijne dag.

With love,
Chantal.

Volg mij op instagram om up to date te blijven! Hartstikke gezellig! <3

*Dit artikel bevat een product die mij is toegestuurd ter review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *