Video: StyleTone box van de maand Oktober unboxen!

StyleTone box unboxing video beauty blog blogger oktober herfst review

Lieve allemaal. In deze video unbox ik de StyleTone box van de maand oktober. Ben je net zoals ik weer benieuwd wat er in de box van deze maand zit? Pak dan gauw wat te drinken en kijk gezellig mee naar mijn laatste StyleTone box unboxing video!

Allereerst. StyleTone is TOP. Ik heb de boxen altijd super gevonden maar ik heb er zelf helaas voor gekozen om te stoppen met de samenwerking & dus het filmen van de StyleTone box unboxing videos.. Dit is dus de laatste box voor mij! 🙁 Zo jammer!

Wat? Laatste box? Waarom?

Zoals de meesten misschien weten ben ik in januari in het ziekenhuis beland met longembolie in beide longen, een longinfarct & een longontsteking. Hier heb ik ongeveer 7 tot 8 maanden van moeten herstellen. Het heeft allemaal lang genoeg geduurd en inmiddels ben ik (thank god) weer helemaal de oude. Daarom ben ik ook weer begonnen met werken! Dit is dan ook de grootste reden waarom ik het niet meer red om zoveel bezig te zijn met video’s maken/bewerken/plaatsen. Ik heb hier gewoon niet zo heel veel tijd meer voor.

StyleTone wilde het liefst dat ik de box a.s.a.p had unboxt op youtube. Het liefst binnen 1 week tijd. Logisch! Maar dat is voor mij niet meer haalbaar in combinatie met mijn werk. Ik red het gewoon niet qua tijd om de box 1 week na ontvangst al gefilmd/gefotografeerd/bewerkt en geplaatst te hebben op youtube & beautyholic.nl 🙁 Heel jammer.

Wat voor leuks zit er deze maand in de box? 😀

Laten we beginnen met de video! Ben je zoals altijd (net zoals ik) weer benieuwd wat er in de box zit? Als je benieuwd bent wat er in de box van Oktober zit. Kijk dan vooral gezellig mee naar de video hieronder!

Als je op de een of andere manier de video hierboven niet kunt zien, klik dan hier: https://www.youtube.com/watch?v=v0_glZp_oMs&feature=youtu.be

Vond je deze video leuk? Vergeet dan niet een duimpje omhoog te doen & te abonneren als je dat nog niet gedaan hebt! Help mij naar de 100 subs! Haha. 😀

Wil jij nu ook een box bestellen helemaal voor jou alleen? Je hebt hem al voor €15,95 (in Belgie voor €17,95). Daar zitten dus standaard 5 fullsize producten in met een waarde van gemiddeld €80! Wow! 

Met de code Chantal12 heb je de box nu eenmalig voor €12,50!!

www.styletone.com

StyleTone box unboxing video beauty blog blogger oktober herfst review
DEZE PRODUCTEN KAN JE TERUG VINDEN IN DE OKTOBER BOX

Maximum Beauty – Eyfix black magic oogmasker €14,50
BeeBee Professional – Wenkbrauw poeder €19,95
Hot Makeup – Matte lipstick €19,-
Phase Zero – Vloeibare oogschaduw €15,-
Lord & Berry – Oogpotlood €16,-

Heb je de vorige StyleTone unboxing videos gemist? Geen stress, hier zijn de linkjes: 


Ik wil je weer super bedanken voor het kijken! Ik hoop dat je deze video weer leuk vond! Welk product spreekt jou het meeste aan uit deze box? 


Ik wens je een hele fijne dag.

With love,
Chantal.

Volg mij op instagram om up to date te blijven! Hartstikke gezellig! <3

*Dit artikel bevat (een) product(en) die ik heb gekregen ter review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *