Disclaimer

Producten en Samenwerking

Beautyholic.nl is een blog waarop ik (Chantal Dumasy) altijd mijn eerlijke mening geef over merken en producten. Of de producten zelf zijn gekocht, gekregen zijn als geschenk of ontvangen zijn van PR ter review, dit heeft geen invloed op mijn mening. Op deze manier kunnen de lezers van Beautyholic.nl uit gaan van een eerlijke recensie. Beautyholic.nl is mijn blog en ik behoud controle van alle inhoud op deze website, ook heb ik het recht om van een bepaald product af te zien.

Ik zal een samenwerking alleen aangaan wanneer ik het product bij mij en Beautyholic.nl vind passen. Ik zal verder ook altijd vermelden wanneer iets geschreven is vanuit een samenwerking of wanneer een product gesponsord is.

Alle producten test ik volledig uit eigen ervaring. Voor alles wat de lezers van Beautyholic.nl zelf willen proberen, adviseer ik om verder te gaan met de nodige voorzichtigheid, en vergeet niet om een medisch arts te raadplegen als er iets mis gaat. Ik zal niet verantwoordelijk zijn als er iets fout gaat.

Fotografie en geschreven inhoud

Alle inhoud van deze site behoort tot Beautyholic.nl, tenzij er iets anders is aangegeven. Niets van deze site mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast en/of doorgegeven, zonder voorafgaande toestemming van mij.

Heb je ergens vragen of opmerkingen over? Mail dan naar: info@beautyholic.nl of bezoek het kopje ‘contact’ op mijn site.