Privacyverklaring

Beautyholic.nl respecteert jouw privacy en neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens heel serieus. Er zijn daarom passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.


PERSOONSGEGEVENS
Wanneer jij een reactie plaatst onder een artikel op beautyaholic.nl of wanneer jij een bericht hebt ingestuurd in het contactformulier, worden de volgende door jou zelf verstrekte gegevens verzameld: Jouw naam, e-mailadres en IP-adres. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om eventueel met jou in contact te komen vanwege een win-actie waaraan je hebt deelgenomen. Indien je hebt deelgenomen aan een win-actie en deze hebt gewonnen zal ik jou een e-mail sturen op het door jou opgegeven e-mail adres om jou dit persoonlijk te vertellen. Ook zal ik daarbij vragen om jouw adresgegevens, zodat ik de prijs naar jou toe kan sturen.

Beautyholic.nl zal jouw persoonsgegevens nooit verkopen aan derden. Beautyholic.nl bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om bovenstaande doelen te realiseren. Jouw gegevens worden uitsluitend aan derden verstrekt wanneer de derde partij de gewonnen prijs rechtstreeks naar jou opstuurt, maar ook pas nadat beautyholic.nl hiervoor schriftelijke toestemming heeft ontvangen van jou. Sowieso worden jouw gegevens niet langer bewaard dan 1 jaar als wij geen overeenkomst samen hebben, conform de wettelijke verplichting.


SSL- CERTIFICAAT
Beautyholic.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

GOOGLE ANALYTICS
Met Google Analytics zie ik precies hoeveel bezoekers Beautyholic.nl maandelijks heeft, en welke artikelen het meeste worden gelezen. Deze informatie gebruik ik om het bezoek- en klikgedrag van de bezoekers op beautyholic.nl te peilen, zodat ik de website verder kan optimaliseren. Als er bijvoorbeeld meer lezers zijn bij het onderwerp ‘beauty-tips’ zal ik vaker een artikel plaatsen dat zal gaan over dit onderwerp.
Google gebruikt deze informatie om precies bij te houden hoe beautyholic.nl gebruikt wordt, om rapporten over de website aan beautyholic.nl te kunnen verstrekken en om haar eventuele adverteerders informatie over de effectiviteit van campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik als eigenaar van beautyholic.nl heb hier geen invloed op.
Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Hier kun je ook het privacybeleid van Googly Analytics aantreffen.

COOKIES
Een ”cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan beautyholic.nl wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die beautyholic.nl gebruikt zijn noodzakelijk voor jouw gebruiksgemak, bijvoorbeeld dat je niet steeds opnieuw al jouw gegevens hoeft in te vullen bij het plaatsen van een reactie. Bij jouw eerste bezoek aan beautyholic.nl ben je al geïnformeerd over deze cookies en hebben wij jou om toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt jezelf afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.


VERZOEK TOT INZAGE, CORRECTIE OF VERWIJDERING
Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens te corrigeren of te verwijderen. Denk hierbij aan een geplaatste reactie onder een blog-artikel die je achteraf gezien verwijderd wilt hebben. Vul het contactformulier in of mail jouw verzoek naar info@beautyholic.nl. Ik wil je heel graag helpen door zo snel mogelijk op jouw verzoek te reageren binnen de gestelde termijn van 4 weken.


KLACHTEN INDIENEN
Als jij het idee hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn, er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien jij meer informatie wenst over de beveiliging van door beautyholic.nl verzamelde persoonsgegevens, kun je een klacht indienen door een bericht achter te laten in het contact formulier of door mij een mail te sturen naar: info@beautyholic.nl

Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link.


WIJZIGING VAN PRIVACYVERKLARING
Beautyholic.nl behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen of aan te vullen.
– Maart 2019.