Over mij

Hey you!


Allereerst welkom op mijn website, wat leuk dat je er bent! Op deze pagina vertel ik je wat meer over mij, want wie zit er achter beautyholic.nl?

Mijn naam is Chantal en ik ben 26 jaar. Ik ben geboren in Amersfoort, maar ik ben opgegroeid in een dorp in Flevoland. Begin vorig jaar ben ik begonnen met mijn eigen beauty website/blog. Zo nu en dan post ik een beauty review of video. Ik vind het heerlijk om anderen net zo enthousiast te maken over een beauty product dan ik zelf al ben. Ook ben ik inmiddels weer actief bezig op mijn Instagram account: @chantaldumasy waar ik foto’s deel met mijn favoriete outfits.

Ik heb een mega grote passie voor beauty & fashion. Je kan eigenlijk wel zeggen dat ik een echt meisje meisje ben. Ik hou van pastelkleuren, mooie tassen, schoenen, heerlijk geurende parfums, (nude) lipsticks, oogschaduw paletten, skincare… en nog veel meer, te veel om op te noemen.
Maar ik heb ook een hele grote liefde voor truffelfrietjes, sushi, terrasjes met vriendinnen en gewoon héél erg veel gezelligheid.

Beautyholic-beauty-blog-beautyblog-blogger-review-youtube-chantal-beauty-holic-fashion-instagram

Inmiddels werk ik +- 7 jaar in de beauty branche. Hoe kan het ook anders haha! Zo heb ik als Promotrice gewerkt voor diverse cosmetica merken, maar ook als beauty consultant voor Givenchy & Clinique in de counters. En inmiddels ben ik werkzaam als Beauty Advisor/ Eerste Verkoopmedewerker bij Ici Paris XL in Amsterdam. En dat is van alles wat ik heb mogen doen -in mijn ogen- nog het aller leukste!! 😀

Shoppen doe ik ook maar al te graag maar daar moet ik soms wel echt even een rem op zetten.. Als ik in een winkel of op een webshop aan het rondkijken ben, dan zit binnen 5 minuten mijn winkelmandje namelijk vol met alles wat ik ben tegengekomen.. oeps!

Ook al heb ik op dit moment al 32 sheet masks of 17 douchegels van verschillende merken in huis.. Dat nieuwe sheet masker en die onbekende showergel wil ik er gewoon ook nog bij! Herkenbaar? Haha. Ik kan dus wel zeggen dat ik een èchte beautyholic ben. En jij waarschijnlijk ook, anders was je hier niet, toch? 😀

Beautyholic-beauty-blog-beautyblog-blogger-review-youtube-chantal-beauty-holic-fashion-instagram
Verslaafd aan beauty.

Aangezien jij ook verslaafd bent aan beauty, ga ik mijn uiterste best doen om jouw beauty-cravings onder controle te houden.. Just kidding, ik denk niet dat dat gaat lukken hier op beautyholic.nl. Want er komt genoeg moois voorbij op mijn blog. Maar we zullen het zien! 😉

Op beautyholic.nl laat ik je namelijk nog meer beauty pareltjes zien. Er zullen reviews & video’s voorbij komen met mooie producten wat jij gewoon echt móet hebben in jouw beauty-stash!
Waáah! Sorry not sorry! 😉

Bedankt voor het lezen. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over mij, dan mag je altijd een berichtje achter laten op de contact pagina, of stuur een mail naar: info@beautyholic.nl


With love, Chantal.

Volg mij op instagram om up to date te blijven! Hartstikke gezellig! <3