Over mij

Hey you!


Allereerst welkom op mijn website, wat leuk dat je er bent! Op deze pagina vertel ik je wat meer over mij:

Mijn naam is Chantal, ik ben 25 jaar. Ik ben geboren in Amersfoort, maar ik ben opgegroeid in een dorp in Flevoland. Ik heb een mega grote passie voor beauty & fashion en alles daar om heen!

Als ik in een winkel of op een webshop aan het rondkijken ben met diverse beauty merken/producten, dan zit binnen 5 minuten mijn winkelmandje vol met alles wat ik ben tegengekomen.. oeps!

Ik wil echt alles uitproberen! Ook al heb ik al 83 sheet masks of 37 douchegels in huis.. Dat nieuwe sheet masker en die onbekende showergel wil ik er gewoon ook nog bij! Herkenbaar?

Ik kan wel zeggen dat ik een èchte beautyholic ben. En jij waarschijnlijk ook, anders was je hier niet, toch?

Work work work..

Inmiddels werk ik +- 6 jaar in de beautybranche (hoe kan het ook anders). Ik ben ooit begonnen als beauty advisor bij een parfumerie, daarna heb ik gewerkt als promotrice voor diverse (luxe) cosmetica merken.

Uiteindelijk ben ik begonnen als beauty consultant voor een prachtig luxe frans modehuis: Givenchy. Ik heb hier met onwijs veel plezier gewerkt. Ik ging elke dag met een big smile naar mijn werk.

Maar begin dit jaar ben ik ziek geworden. (longembolie in beide longen, een longinfarct & ook nog een longontsteking.) Hier ben ik nog steeds van aan het herstellen. Het herstel duurt erg lang.. maar zo af en toe ben ik heel eventjes bezig aan mijn bloggenkind “beautyholic.nl”. Ik word daar dan weer helemaal vrolijk van! :- )

Verslaafd aan beauty.

Aangezien jij ook verslaafd bent aan beauty, ga ik mijn best doen om jouw beauty-cravings onder controle te houden.. of juist niet? Haha, we zullen het zien! 😉

Op beautyholic.nl laat ik je namelijk nog meer beauty pareltjes zien. Er zullen reviews & video’s voorbij komen met verschillende producten wat jij gewoon echt móet hebben in jouw beauty stash! Waaah!


Liefs, Chantal

Volg mij alvast gezellig op instagram!

Oh en pssst.. ik ben dus begonnen met Youtube! Spannend! Neem je even een kijkje? klik hier!